Kuljetusliike Kristo & Kumpp. – Luotettava kumppani pohjoisen teillä vuodesta 1975

Rovaniemellä pääkonttoriaan pitävä Kuljetusliike Kristo ja Kumpp. sai alkunsa vuonna 1975 käytännön tarpeesta: perustajien yrityksessä tarvittiin kuljetuspalveluja, ja ne päätettiin tuottaa itse. Nykyisin yrityksellä on terminaalit Oulussa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Ivalossa, ja toiminta-alueemme ulottuu Lapista kaikkialle Suomeen, Skandinaviaan ja Eurooppaan. Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa työskentelee n.70 henkilöä: kuljettajia, korjaamotyöntekijöitä, ajojärjestelijöitä, terminaalihenkilöstöä ja hallinnollista henkilökuntaa.

Pääkonttorimme sijaitsee edelleen Rovaniemellä, jossa aloitimme toimintamme. Tunnemme hyvin olosuhteet napapiirin pohjoispuolella, ja kuljetuskalustomme on varustettu vastaaman niihin. Arktisten olosuhteiden erityisosaamisesta kertoo myös se, että kuljetamme mm. eläviä poroja.

Moderni kalusto on panostus laatuun ja ympäristöön

Omia raskaita yhdistelmiä (kuorma-autot ja jakeluautot) Kristolla on n. 40, joista 10 varusteltuja lämpösäädeltyihin kuljetuksiin. Kuljetusliike Kristo ja Kumpp. uusii kalustoaan säännöllisesti. Panostuksella kalustoon pidämme toimintavarmuutemme korkealla tasolla. Myös oma korjaamomme auttaa pitämään pyörät jatkuvasti pyörimässä.

Kaluston uusimisella on toimintavarmuuden lisäksi merkitystä myös ympäristön kannalta. Mitä uudempi kalusto, sitä pienempi kulutus ja päästöt. Jatkuvassa käytössä oleva uusi raskas ajoneuvo kuluttaa vuodessa tuhansia litroja vähemmän polttoainetta kuin yli 10 vuotta vanha. Kun kalustossa on kymmeniä ajoneuvoja, vuosittainen vaikutus on huomattava.

Kun tarvitset luotettavaa kumppania hoitamaan tavaraliikennettä Lapista ja Pohjois-Suomesta muualle Suomeen tai Eurooppaan – ja tietysti myös päinvastoin – ota yhteys Kuljetusliike Kristoon. Rovaniemellä 1975 perustetussa yrityksessä tunnetaan pohjoisen olosuhteet. Terminaalimme sijaitsevat Oulussa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Ivalossa.

 

 

 

Kuljetusliike Kristo

Yhteystiedot 

Kotimaankuljetukset
+358 40 480 4778
booking@kuljetusliikekristo.fi

Ulkomaankuljetukset 
+358 40 653 9713, +358 40 630 1548
booking@kuljetusliikekristo.fi

Myynti ja asiakaspalvelu
+358 50 516 6146
booking@kuljetusliikekristo.fi

Noudatamme kaikissa toimeksiannoissa Tiekuljetussopimuslain määräyksiä.
Rahtihintoihimme lisätään erillinen polttoainelisä, joka tarkistetaan neljännesvuosittain.

Design by Advertising Kioski