Rekrytointi

Töitä tarjolla kuljetusalan ammattilaisille

Kuljetusliike Kristo & Kumpp. Oy:n palveluksessa on yhdistelmäajoneuvonkuljettajia, jakeluautonkuljettajia, terminaalityöntekijöitä/pyöräkoneen kuljettajia, ajojärjestelijöitä ja hallinnollista henkilökuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä alan ammattilaisille.

Soveltuvia tutkintoja ovat työtehtävästä riippuen esim. logistiikka-alan ja metsäkoneenkuljettajan perustutkinto ja taloushallinnon ammattitutkinto. Arvostamme kuljetusalan työkokemusta ja moni meillä työskentelevä onkin pätevöitynyt tehtäviinsä kokemuksen kautta. Etenkin ajojärjestelijän työssä kielitaidon (englanti, ruotsi ja norja) lisäksi painottuvat alan kokemus ja kontaktit.

Jokaiseen tehtävään saa perusteellisen perehdytyksen, joten tehtävissä pärjää, jos asenne ja perusosaaminen ovat kohdallaan.

Kun tarvitset luotettavaa kumppania hoitamaan tavaraliikennettä Lapista ja Pohjois-Suomesta muualle Suomeen tai Eurooppaan – ja tietysti myös päinvastoin – ota yhteys Kuljetusliike Kristoon. Rovaniemellä 1975 perustetussa yrityksessä tunnetaan pohjoisen olosuhteet. Terminaalimme sijaitsevat Oulussa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Ivalossa.

 

 

 

Kuljetusliike Kristo

Yhteystiedot 

Kotimaankuljetukset
+358 40 480 4778
booking@kuljetusliikekristo.fi

Ulkomaankuljetukset 
+358 40 653 9713, +358 40 630 1548
booking@kuljetusliikekristo.fi

Myynti ja asiakaspalvelu
+358 50 516 6146
booking@kuljetusliikekristo.fi

Noudatamme kaikissa toimeksiannoissa Tiekuljetussopimuslain määräyksiä.
Rahtihintoihimme lisätään erillinen polttoainelisä, joka tarkistetaan neljännesvuosittain.

Design by Advertising Kioski