Rekrytering

Lediga jobb för transportproffs

Kuljetusliike Kristo & Kumpp. Oy sysselsätter chaufförer för långtradare och distributionsbilar, terminalpersonal/hjullastarförare, transportkoordinatorer och administrativ personal. Vi erbjuder intressanta, utmanande och varierande arbetsuppgifter för yrkespersoner i ett expanderande företag under utveckling.

Lämpliga examina är beroende på befattning till exempel grundexamen inom logistik eller grundexamen för skogsmaskinsförare samt yrkesexamen inom ekonomiförvaltning. Vi värdesätter arbetserfarenhet från transportbranschen och många som arbetar hos oss har skaffat sig sin yrkesbehörighet via erfarenhet. I synnerhet i transportkoordinatorernas arbete läggs vikt på, förutom språkkunskaper (engelska, svenska och norska), även på branscherfarenhet och kontakter.

Vi ger en grundlig introduktion i alla uppgifter, vilket betyder att nya anställda klarar sig bra med rätt attityd och grundläggande kunskaper.

Kontakta Kuljetusliike Kristo när du behöver en pålitlig partner inom godstrafiken från Lappland och norra Finland till det övriga landet eller Europa – och naturligtvis även tvärtom. Företaget som grundades i Rovaniemi 1975 är förtroget med de nordliga förhållandena. Våra terminaler ligger i Uleåborg, Keminmaa, Rovaniemi och Ivalo.

Kontakta

Inrikestransporter
+358 40 480 4778
booking@kuljetusliikekristo.fi

Utrikestransporter
+358 40 653 9713, +358 40 630 1548
booking@kuljetusliikekristo.fi

Försäljning och kundtjänst
+358 50 516 6146
booking@kuljetusliikekristo.fi

Design by Advertising Kioski