Kuljetusliike Kristo & Kumpp. Oy – En pålitlig partner på vägar i norr sedan 1975

Kuljetusliike Kristo & Kumpp. Oy, med huvudkontor i Rovaniemi, grundades 1975 för att det fanns ett praktiskt behov: grundarnas företag behövde transporttjänster och man beslutade att producera dem själv. Idag har företaget terminaler i Uleåborg, Keminmaa, Rovaniemi och Ivalo och vårt verksamhetsområde sträcker sig från Lappland till hela Finland, Skandinavien och Europa. För närvarande har företaget cirka 70 anställda: chaufförer, bilmekaniker, transportkoordinatorer, terminalpersonal och administrativ personal.

Vårt huvudkontor finns fortfarande i Rovaniemi där vi startade verksamheten. Vi är väl förtrogna med förhållandena norr om polcirkeln och vår fordonspark är utrustad för att klara av dem. Ett bevis på specialkompetensen om arktiska förhållanden är även det faktum att vi bland annat transporterar levande renar.

Den moderna fordonsparken är en satsning på kvalitet och miljö

Kristo har cirka 40 egna tunga fordonskombinationer (lastbilar och distributionsbilar), av dessa är tio fordon utrustade för tempererade transporter. Kuljetusliike Kristo & Kumpp. förnyar fordonsparken regelbundet. Genom att satsa på våra fordon håller vi driftsäkerheten på en hög nivå. Även vår egen verkstad hjälper oss att hålla hjulen i rullning.

Att fordonsparken förnyas har inte bara betydelse för driftsäkerheten, utan även för miljön. Ju nyare fordon, desto lägre förbrukning och mindre utsläpp. Ett nytt tungt fordon som används kontinuerligt förbrukar flera tusentals liter mindre bränsle om året än ett fordon som är över tio år gammalt. Med tiotals fordon i fordonsparken är effekten på årsnivå betydande.

Kontakta Kuljetusliike Kristo när du behöver en pålitlig partner inom godstrafiken från Lappland och norra Finland till det övriga landet eller Europa – och naturligtvis även tvärtom. Företaget som grundades i Rovaniemi 1975 är förtroget med de nordliga förhållandena. Våra terminaler ligger i Uleåborg, Keminmaa, Rovaniemi och Ivalo.

Kontakta

Inrikestransporter
+358 40 480 4778
booking@kuljetusliikekristo.fi

Utrikestransporter
+358 40 653 9713, +358 40 630 1548
booking@kuljetusliikekristo.fi

Försäljning och kundtjänst
+358 50 516 6146
booking@kuljetusliikekristo.fi

Design by Advertising Kioski