Den lösningsorienterade experten på transporter i norr

Kontakta Kuljetusliike Kristo när du behöver en pålitlig partner inom godstrafiken från Lappland och norra Finland till det övriga landet eller Europa – och naturligtvis även tvärtom. Företaget som grundades i Rovaniemi 1975 är förtroget med de nordliga förhållandena. Våra terminaler ligger i Uleåborg, Keminmaa, Rovaniemi och Ivalo. Vår moderna fordonspark är vår satsning på en ekologisk och driftsäker verksamhet.

Mångsidiga och flexibla transporttjänster

Styckegodstransporter och tempererade transporter är vårt specialområde. I norra Finland och Lappland omfattar våra tjänster även djurtransporter, arbeten med kranbil och växelflaksuthyrning. Vi är en tillräckligt stor, men ändå fortfarande flexibel aktör för att snabbt kunna reagera på kundernas behov.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig från Lappland till Centraleuropa

Verksamhetens grund är en daglig stomlinje från Helsingfors till Rovaniemi, täta turer till norra Lappland och Norge samt regelbunden trafik till södra Sverige och vidare till Europa. Ta en närmare titt på vårt verksamhetsområde.

Arbeta för Kristo?

Våra anställda är erfarna yrkesmänniskor inom transportbranschen som värdesätter ett mångsidigt arbete och en modern arbetsmiljö. Bonusen är naturligtvis de hisnande vyerna längs med våra nordliga rutter. Intresserad? Fyll i en öppen ansökan här.

Kontakta Kuljetusliike Kristo när du behöver en pålitlig partner inom godstrafiken från Lappland och norra Finland till det övriga landet eller Europa – och naturligtvis även tvärtom. Företaget som grundades i Rovaniemi 1975 är förtroget med de nordliga förhållandena. Våra terminaler ligger i Uleåborg, Keminmaa, Rovaniemi och Ivalo.

Kontakta

Inrikestransporter
+358 40 480 4778
booking@kuljetusliikekristo.fi

Utrikestransporter
+358 40 653 9713, +358 40 630 1548
booking@kuljetusliikekristo.fi

Försäljning och kundtjänst
+358 50 516 6146
booking@kuljetusliikekristo.fi

Design by Advertising Kioski