Sähköinen rahtikirja KuljetusVelho

Sähköinen rahtikirjajärjestelmämme KuljetusVelho on helppo ja kätevä työkalu kuljetustilausten hallintaan. Kun tilaukset tehdään KuljetusVelhon kautta, ne ovat saman tien ajojärjestelijöiden työpöydällä ja suunnittelutyö voi alkaa. Tilaaja syöttää tietonsa järjestelmään itse ja hallinnoi niitä. Tilaaja näkee hinnat järjestelmästä saman tien, ja voi myös seurata kuljetusta järjestelmän kautta.

Sähköinen rahtikirjajärjestelmä auttaa meitä tehostamaan toimintaamme ja tekee kuljetusten raportoinnista helpompaa. KuljetusVelho on käytössä kaikissa kotimaan kuljetuksissa. Voit ottaa KuljetusVelhon käyttöön rekisteröitymällä järjestelmään.

Sähköinen rahtikirja ei vielä käytössä ulkomaankuljetuksissa

Sähköisten rahtikirjajärjestelmien käyttöönotto rajat ylittävissä kuljetuksissa on vielä kehitysvaiheessa, sillä eri maissa on lainsäädännön eroista johtuen käytössä erilaisia rahtikirjoja. Kansainvälisissä kuljetuksissa kuljetussopimus tulee myös aina vahvistaa paperisilla rahtikirjoilla, joissa on sekä lähettäjän että kuljettajan allekirjoitus. Kansainväliset kuljetustilaukset tulee siis tehdä vielä toistaiseksi sähköpostitse osoitteessa booking@kuljetusliikekristo.fi

Kun tarvitset luotettavaa kumppania hoitamaan tavaraliikennettä Lapista ja Pohjois-Suomesta muualle Suomeen tai Eurooppaan – ja tietysti myös päinvastoin – ota yhteys Kuljetusliike Kristoon. Rovaniemellä 1975 perustetussa yrityksessä tunnetaan pohjoisen olosuhteet. Terminaalimme sijaitsevat Oulussa, Keminmaassa, Rovaniemellä ja Ivalossa.

 

 

 

Kuljetusliike Kristo

Yhteystiedot 

Kotimaankuljetukset
+358 40 480 4778
booking@kuljetusliikekristo.fi

Ulkomaankuljetukset 
+358 40 653 9713, +358 40 630 1548
booking@kuljetusliikekristo.fi

Myynti ja asiakaspalvelu
+358 50 516 6146
booking@kuljetusliikekristo.fi

Noudatamme kaikissa toimeksiannoissa Tiekuljetussopimuslain määräyksiä.
Rahtihintoihimme lisätään erillinen polttoainelisä, joka tarkistetaan neljännesvuosittain.

Design by Advertising Kioski